Post by slicferagepas on Mar 11, 2022 14:34:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sword of Chaos - Fúria Fatal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sword of Chaos - Fúria Fatal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečnou výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Sword of Chaos - Fúria Fatal 2022 version ▞▞▞
KDE JE SAKRA VAŠE ANGLICKÁ VERZE TÉTO APLIKACE? MÁM ZÁJEM HRÁT TUTO HRU, ALE NEMŮŽU NAJÍT ANGLICKOU VERZI?! NEZTRÁTEJTE ČAS, KLUCI.. TATO APLIKACE NEMÁ ANGLICKOU VERZI.. VŠICHNI ZTRÁTÍME ČAS TĚMITO kecy!
Seru banget asikkkkkk!!
Ještě jsem to nestáhl, z komentářů to vypadá nějak špatně, ale říkal jsem si, že je to cool!
Neustále to vychází, to je jisté
Stáhněte si apk na google pro anglickou verzi
Rally Fury - Extreme Racing እሽቅድድም gxzs
Dlouhé popředí ke stažení. Sbohem.
Hra je prostě perfektní, miloval jsem dungeon systém, MMO část byla skvělá a podle mě je jediný problém energie... pokud vám dojde energie budete muset přestat hrát a počkat, až se zase naplní , pokud ne, tak bych tomu dal 5 hvězdiček
Zvířecí lenggwahe punyeta. Punyeta punyeta 😂
JE NAPROSTO ÚŽASNÝ!!!!!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍...ale příště v angličtině.......
Opravdu se mi tato hra líbí, ale chtěl jsem vědět, kdy dáte červenou výbavu do čestného obchodu
A říká, že potřebuji dobré internetové připojení ke stažení obsahu, když poprvé vstoupím do hry
Tato hra je velmi dobrá, ale mohla by mít více postav.
Úžasné
dobré stahování
Na základě obrázků výše to ve skutečnosti vypadá jako Art of Sword.
Sword of Chaos - Fúria Fatal Екшън yand
Kluci, tady je věc: za prvé, tohle není španělština, ale portugalština. Druhý; existuje anglická verze. Právě jste si stáhli špatný. Vraťte se na stránku vyhledávání a vyhledejte tu anglickou.
Udělejte si prosím online možnost
Moc pěkná hra přeji její angličtinu
skvělý
Stáhnout přes 200 MB
ale přidejte prosím anglickou verzi...
Neustále padá, podpora nedělá nic pro zlepšení hry. Myslí pouze na prodej položek bez podpory uživatelů a opravy chyb
dobrá hra
Pěkná hra..přidejte postavu zabijáka.
Hra je v pořádku. Co je nepříjemné, je jazyk.. Proveďte aktualizaci pro anglickou verzi nebo si hráči mohou vybrat, který jazyk preferují. Pls make english budu hodnotit 5 hvězdičkami. Ty
RolManassas v Chihuahua
Hra je velmi dobrá a návyková, ale prosím aktualizujte jazyk, kterému nerozumím, doufám, že se to opraví. ☺☺
Parta hloupých lidí si stačí stáhnout v angličtině
Sword of Chaos - Fúria Fatal Action rmn
anglický ver. Plssss
musí být přeložen do angličtiny a ach jo, Boobieeess
ŽÁDNÁ ANGLICKÁ SUB
Tato hra je tak divná, protože když si ji nainstaluji, tak pověsím, nemám žádné aplikace a když ji otevřu, není otevřená
Je to dobrá hra, ale tomu jazyku nerozumím. Přál bych si, abyste to mohli opravit, abychom mohli hrát tuto hru vážně...
Mohu dát této hře anglický hlas, prosím, nerozumím tomu, pokud u langauge anglicky, rozumím, pokud dáváte angličtině, hlasuji 5 hvězdiček
Je to pěkná hra, ale někdy dává divné chyby a sama se zavře
SKVĚLÁ HRA
Právě jsem četl recenze. Hra vypadá slibně, ale nějaká anglická verze hry? dík
Skála